Bursa Vinului VinEst: 9-11 decembrie 2016 - Centrul de Afaceri și Expoziții "Mircea Cancicov" Bacău

Bursa Vinului VinEst: 9-11 decembrie 2016

Bursa Vinului VinEst: 9-11 decembrie 2016

Vă invităm să participați la a patra ediție a evenimentului VIN EST- Bursa Vinului, național și internațional, dedicat vinului din România, ce se va desfăşura în perioada 9-11 Decembrie 2016, la Centrul de Afaceri și Expoziții “Mircea Cancicov” Bacău.

Evenimentul, organizat în parteneriat cu Selgros România, aflat la a patra ediţie, invită expozanți producători, importatori și distribuitori de vinuri, producători și distribuitori de echipamente şi accesorii pentru industria viticolă, restaurante, hoteluri, pensiuni, alți posibili contractanți, case de vinuri și crame renumite din țară și regiune, evenimentul beneficiind de vizitatori din Moldova și regiunile limitrofe.

bursa-vinului-2016

Program eveniment

VINERI:
15.00: Sergiu NEDELEA – “Vinul intre HO RE CA si RETAIL”
17.00: Drd. Ing. Mihail MANOLACHE – “Clasificarea si servirea vinurilor”

SAMBATA:
13.00: Mihail MANOLACHE – MASTERCLASS – “Influenta butoaielor de stejar asupra maturarii vinurilor”.

DUMINICA

12.00: Mihail MANOLACHE – MASTERCLASS – “Producerea si clasificarea spumantelor”, eveniment sustinut de CRICOVA si de Les Mousquetaires du Vin

Fotografii de la edițiile anterioare.

Vom organiza degustări de vinuri, prezentări de rețete culinare tradiționale și europene, astfel încât arta culinară să se îmbine cu arta vinurilor alese.

Este un târg cu vânzare pentru care nu percepem nicio taxă vizitatorilor, iar cei prezenți vor putea degusta  vinurile și produsele  restaurantelor şi a firmelor  de catering prezente.

Pentru mai multe detalii și informații despre locație și experiența noastră puteți accesa site-ul www.caebacau.ro sau pagina de facebook www.facebook.com/caebacau.

Persoană de contact: Liță Lăcrămioara, email:lacramioara.lita@caebacau.ro telefon:0736/302146.

Comentariile sunt inchise