Târgul Internațional pentru Agricultură Ecologică - ECO-INT BACĂU 2017 - Centrul de Afaceri și Expoziții "Mircea Cancicov" Bacău

Târgul Internațional pentru Agricultură Ecologică – ECO-INT BACĂU 2017

Târgul Internațional pentru Agricultură Ecologică – ECO-INT BACĂU 2017

Evenimentul expozițional și de afaceri în agricultura ecologică ECO-INT BACĂU 2017, NATURAL TASTE va avea loc la Centrul de Afaceri și Expoziții Bacău, Pavilionul Expozițional 1 și Centrul de Afaceri și Marketing (Centrul de Evenimente și Conferințe, Sala Mare), în perioada 6-8 octombrie 2017.


Natural Taste 2017 presupune două tipuri de activități: o expoziție cu vânzare la Pavilionul Expozițional 1 ce va oferi publicului produse agro – alimentare certificate bio și tradiționale, input-uri, mașini și utilaje agricole, etc, și o conferință pe tema evenimentului ce cuprinde prezentări de afaceri de succes în domeniul produselor eco, studii de caz, prezentări de produse și servicii, transfer de know-how, etc. Conferința este deschisă oricărui participant și de asemenea, pentru calitatea de lector suntem interesați să primim propuneri.

Așteptăm participarea fermierilor și a întreprinzătorilor în agricultură, dar și a celor cu afaceri în agricultura ecologică, atât ca vizitatori cât și ca expozanți. Dorim să precizăm că, prezența tuturor este benefică pentru toate părțile implicate, deopotrivă. Suntem încântați de posibila dv. participare ca partener la eveniment. În acest caz, vom promova logo-ul companiei alături de ceilalți organizatori și parteneri și vom lua propuneri pentru a asigura vizibilitatea companiei.

Pentru expoziție și prezentări, costul de participare este de 15 euro / mp fără modul expozițional (stand expozițional), în interiorul Pavilionului Expozițional 1, respectiv 5 euro / mp în zona de outdoor – parcare, zonă ce va fi arondată evenimentului pentru prezentări de mașini agricole, utilaje, echipamente, accesorii, etc.

În ceea ce privește conferința, dacă aveți calitatea de expozant sau partener, prezentarea în cadrul conferinței, precum și expunerea de materiale promoționale este gratuită. Dacă nu aveți calitatea de expozant sau partener al evenimentului, atunci, pentru a fi prezent în cadrul conferinței ca lector și cu materiale promoționale, trebuie să achitați o taxă de participare cuprinsă între 100 și 500 euro, în funcție de complexitatea implicării dv.

Download (PDF, 118KB)

Comentariile sunt inchise