Expo Ambient Design - Bacău, 20-22 Aprilie 2018 - Centrul de Afaceri și Expoziții "Mircea Cancicov" Bacău

Expo Ambient Design – Bacău, 20-22 Aprilie 2018

Expo Ambient Design – Bacău, 20-22 Aprilie 2018

EXPO AMBIENT DESIGN – Salon Regional de Amenajări Interioare, Exterioare și Mobilier

EXPO AMBIENT DESIGN, cel mai important eveniment  annual de profil din Moldova dedicat producătorilor, distribuitorilor și designerilor din domeniul amenajărilor interioare/exterioare, decorațiunilor și a mobilei, care se va desfășura pe o suprafață de peste 3000 mp, în cel mai mare Centru de Afaceri și Expoziții din Moldova.

Galerie Foto evenimente anterioare:

EXPO AMBIENT DESIGN este organizat de S.C. CENTRUL DE AFACERI ȘI EXPOZIȚIONAL BACĂU S.A. în parteneriat cu Uniunea Arhitecților din România filiala Bacău- Neamț și Ordinul Arhitecților din România filiala Bacău – Neamț.

Evenimentul, aflat la cea de-a V-a editie, constituie o bună oportunitate pentru a expune cele mai atractive noutăți în domeniu, produse fabricate în Jud. Bacău, dar și importate de la producători relevanți pe piața internațională.

La  EXPO AMBIENT DESIGN  veti găsi și o zona de trend – locul unde pot fi vizualizate și cele mai noi produse, tendințe, design și arhitectură în domeniu, atât pentru expozanți cât și pentru vizitatori,  dar și importantă platformă de reînnoire a relaţiilor existente, de stabilire a noi contacte şi contracte.

Contractele de participare se încheie până în data de 10.04.2018.

Pentru alte detalii, negocieri şi informaţii nu ezitaţi să ne contactaţi. Tel.0234203000, office@caebacau.ro.

Comentariile sunt inchise