EXPO „Nunta de Vis” - 26-28 IANUARIE 2018 Bacău - Centrul de Afaceri și Expoziții "Mircea Cancicov" Bacău

EXPO „Nunta de Vis” – 26-28 IANUARIE 2018 Bacău

EXPO „Nunta de Vis” – 26-28 IANUARIE 2018 Bacău

Avem plăcerea de a vă invita să participați la cea de-a şasea ediție a evenimentului EXPO „Nunta de Vis” ce va avea loc în perioada 26 – 28 IANUARIE 2018 la Centrul de Afaceri și Expoziții “Mircea Cancicov” Bacău, la Pavilionul Expozițional 1.

 EXPO „Nunta de Vis” este cea mai fastuoasă manifestare expozițională în domeniul organizării de nunți din regiunea Moldova și vă oferă posibilitatea de a vă prezenta produsele sau serviciile, de a studia oferta concurenţei, de a vă îmbogăţi contactele de afaceri şi nu în ultimul rând vă asigură cadrul oportun pentru promovarea afacerii dumneavoastră.

 La EXPO „Nunta de Vis” se întâlnesc cei mai buni profesioniști în organizarea unei nunți:  case de modă, rochii de mireasă și rochii de gală, costume pentru miri și bărbați, organizatori nunți și evenimente, locații de nuntă, aranjamente florale, ateliere și magazine de încălțăminte de gală, bijuterii, formații și dj, servicii foto- video, școli de dans, fântâni de ciocolată, limuzine și mașini de epocă, accesorii de nuntă, saloane de înfrumusețare.

 Pentru a vizualiza galeria foto de la edițiile anterioare vă rugăm accesați  www.caebacau.ro sau www.facebook.com/caebacau.

Așteptăm cu interes decizia dumneavoastră.

Vă mulţumim și vă așteptăm să luați parte la evenimentul nostru! 

Date de contact: 0234203000, e-mail: office@caebacau.ro

Comentariile sunt inchise