INVITAȚIE - Soluţii pentru dezvoltarea IMM-urilor - BACĂU 2014 - Centrul de Afaceri și Expoziții "Mircea Cancicov" Bacău

INVITAȚIE – Soluţii pentru dezvoltarea IMM-urilor – BACĂU 2014

INVITAȚIE – Soluţii pentru dezvoltarea IMM-urilor – BACĂU 2014

Soluţii pentru dezvoltarea IMM-urilor – BACĂU 2014

5 Noiembrie 2014 ora  9.00, Centrul de Afaceri și Expoziții “Mircea Cancicov”

BTL Design, trustul de presă Agora Group împreună cu SC. Centrul de Afaceri și Expozițional Bacău SA și alături de parteneri din domeniul financiar şi al serviciilor dedicate afacerilor vă invită la dezbaterea deschisă : „SOLUŢII PENTRU DEZVOLTAREA IMM-URILOR –BACĂU 2014 ce va avea loc la data de 5 noiembrie 2014 ora  9.00, la Centrul de Afaceri și Expoziții “Mircea Cancicov.

Vă propunem o dezbatere interactivă cu reprezentanții autorităților locale și centrale despre problemele și obstacolele pe care companiile din Bacău le întâmpina în relația cu aceste instituții dar și propuneri pentru îmbunătățirea cadrului legislativ și fiscal. În cea de-a doua parte vă propunem și o sesiune de lucru în care se vor prezenta soluții concrete pentru IMM-uri.

Organizatorii asigură participarea gratuită pentru toate IMM-urile care primesc această invitaţie. Invitația se poate transmite și către alte firme cu rezerva confirmării participării de către organizatori.

Pentru înregistrare vă rugăm să ne trimiteţi formularul completat la: fax 0234 203 000, email: dana.nastasa@caebacau.ro .

Descarcați formular

 

Comentariile sunt inchise