Salonul Auto Regional Moldova 2016 - Centrul de Afaceri și Expoziții "Mircea Cancicov" Bacău

Salonul Auto Regional Moldova 2016

Salonul Auto Regional Moldova 2016

SC Centrul de Afaceri și Expozițional Bacău SA are deosebita plăcere să vă invite să participați la Salonul Auto Regional Moldova 2016 (SAR Moldova). Evenimentul, ajuns la a 4-a ediție, aduce la Bacău, începând cu anul 2012, cei mai importanți jucători din sectorul auto.

salon-auto-moldova

În perioada 18-20 Noiembrie 2016, la Bacău va avea loc cel mai mare eveniment auto din regiunea N-E, eveniment ce va reuni producători, importatori și distribuitori de autovehicule, componente auto-moto, piese de schimb, biciclete și accesorii, tuning, echipamente service auto, companii de leasing, companii de asigurări, specialiști în închirieri auto, asociații și organizații din domeniu, reprezentanți mass-media, etc.

salon-auto-bacau-2016

Fotografii de la edițiile anterioare.

În cadrul evenimentului vor fi lansate în premieră naţională următoarele modele de maşini:

  • Mitsubishi Outlander PHEV – primul SUV 4×4 cu propulsie hibridă-electrică plug-in, care poate circula şi în regim strict electric,
  • 3 modele Dacia (Logan, Sandero şi MCV),
  • ultimele modele Renault (Megane Estate şi Megane Sedan).

Veți putea realiza drive test cu Suzuki Vitara, Suzuki Swift, Suzuki Celerio. Pentru perioada salonului, Suzuki Swift (modelele din stoc) au un discount de 1100 EUR. Deasemenea Suzuki Vitara (modelele de stoc) au un discount de 400 EUR.

Pentru orice detalii suplimentare legate de eveniment, ne puteți contacta fie prin e-mail: office@caebacau.ro, fie la următoarele numere de telefon: 0736/302 150, 0736/302 146.

Comentariile sunt inchise