Servicii - Centrul de Afaceri și Expoziții "Mircea Cancicov" Bacău

Servicii

Servicii oferite de S.C. Centrul de Afaceri și Expozițional Bacău S.A.

  • 1S.C. Centrul de Afaceri și Expozițional Bacău S.A. închiriază spații moderne, dotate multimedia de ultimă generație, pentru expoziții, conferințe, workshop-uri, seminarii și cursuri cu tematici din cele mai variate domenii, întâlniri de afaceri, team-building, lansări de carte și altele. CAEx oferă, de asemenea, infrastructura, dotările și serviciile perfecte pentru consultanță, info-point, dezvoltare afaceri, conexiuni naționale și internaționale pe diferite categorii profesionale.

2Centrul pune la dispoziție condiții la standarde europene pentru întâlniri de la 15 la 360 de persoane, spații expoziționale de 4000 mp utili ce satisfac și cele mai exigente cerințe, parcare de cca 350 de locuri supravegheată video, servicii de traducere simultană și recepție în căști, climatizare, wireless și conexiune prin cablu la internet, garderobă, muzică ambientală în zona spațiilor de socializare și servicii de pază profesionale, precum și barul Business Lounge Caffe.

 4

  • S.C. Centrul de Afaceri și Expozițional Bacău S.A., prin serviciile proprii, dar și  prin cele oferite împreună cu partenerii săi, organizează o gamă variată de evenimente, de la petreceri private și până la concerte, punând la dispoziție pavilioane 5de 4000 mp, dar și alte facilități, cum ar fi barul Business Lounge Caffe, din incinta CAEx. Centrul poate asigura condiții pentru desfășurarea unor conferințe de amploare, cu până la 2000 de participanți. De asemenea, CAEx poate asigura clienților, pe lângă locație, și organizarea efectivă a evenimentelor, de la servicii de catering și până la asigurarea serviciilor de promovare, publicitate și marketing.

 

6

  • S.C. Centrul de Afaceri și Expozițional Bacău S.A. pune la dispoziție întreaga infrastructură pentru promovarea afacerii dumneavoastră. Astfel, pot fi închiriate diverse locații pentru plasarea de bannere, meshuri, rollup-uri și alte materiale de promovare, atât pe perioada desfășurării anumitor evenimente, cât și cu caracter permanent.7